SMAŽENÉ CIBULKY (Anglická kuchyně).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY ZELENINA / 




INGREDEINCE: 350g malých cibulek, 25g másla, 50g pískového cukru, 150 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru, sůl, pepř, muškát.

POSTUP PŘÍPRAVY: Cibulky zastřihneme na koncích a odstraníme hnědou slupku. Rozpustíme máslo ve vyšší pánvi a když začne máslo syčet vhodíme do ní cibulky, pánvi třepeme aby se po všech stranách trochu osmažily. Nasypeme přes ně cukr a pokračujeme v potřepávání při nízké teplotě do okamžiku než jsou pokryté hnědou lepkavou glazurou. Přidáme vývar a koření a sem tam protřepeme a vaříme, do okamžiku než se vývar vypaří a vytvoří se sirupová glazura. V této glazuře cibulky válíme až jsou krásně opálené. Podáváme je horké jako přílohu nebo samostatně místo masa.



SMAŽENÉ CIBULKY (Anglická kuchyně). SMAŽENÉ CIBULKY (Anglická kuchyně).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1399 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz